Anne Rice

Bibliografia

Životopis

Bibliografia


Interview With The Vampire (1976)
The Feast of All Saints(1979)
Cry To Heaven (1982)
The Vampire Lestat (1985)
The Queen of the Damned (1988)
The Mummy (1989)
The Witching Hour (1990)
The Tale of the Body Thief (1992)
Lasher (1993)
Taltos (1994)
Memnoch The Devil (1995)
Servant of the Bones (1996)
Violin (1997)
Pandora (1998)
Armand (1998)
Vittorio the Vampire (1999)
Merrick (2000)
Blood and Gold (2001)
The Master of Rampling Gate (2002)
Blackwood Farm (2002)
Blood Canticle (2003)
Christ The Lord: Out of Egypt (2005)

Po odkliknutå na odkaz sa zobrazia informácie o knihe v anglickom jazyku.

Životopis


Americká spisovatelka, manželka básníka Stana Rice (1942-????), autora 'Fear Itself' a 'Singing Yet'. Na univerzitì v San Francisku vystudovala tvùrèí psaní. Možná pro své irské koøeny mìla vždy výraznou obrazotvornost a oblíbila si svìt fantazie, temných mystérií a nadpøirozena, pøesto se v mládí soustøedila pøevážnì na psaní pornograficky zamìøených próz (v té dobì používala pseudonymy Anne Ramplingová a A. N. Roquelaureová). Vše se zmìnilo, když po smrti její matky zemøela na leukémii v roce 1972 i Riceových pìtiletá dcera Michelle. Se synem Chrisem nyní žijí v Anninì rodném New Orleansu.

Podrobnejšia bibliografia:

Bibliografia
Angel Time Interview With The Vampire, 1976
Feast Of All Saints, 1979 Cry To Heaven, 1982
The Claiming Of Sleeping Beauty, 1983 Beauty's Punishment, 1984
Beauty's Release, 1985 Exit To Eden, 1985
The Master Of Rampling Gate, 1985 The Vampire Lestat, 1985
Belinda, 1986 The Queen Of The Damned, 1988
The Mummy: Or Ramses The Damned, 1989 Hodina èarodìjnic (The Witching Hour), 1990 (3 díly)
Getting It On: A Condom Reader Tale Of The Body Thief, 1992
Lasher, 1993 Taltos, 1994
Memnoch The Devil, 1995 Servant Of The Bones, 1996
Violin, 1997 Pandora: New Tales Of The Vampires, 1998
The Vampire Armand, 1998 Vittorio The Vampire: New Tales Of The Vampire, 1999


Domov
Odporúèa Vám Chuck Norris
Hlavná Stránka

"Spájajte sa a množte sa, niet iného zákona, iného cie¾a okrem lásky."
Maurice Maeterlinck
Skola v prirode - Vysoke Tatry
Profile for roxetak
Využívanie multimiliardového navigačného systému, družíc a satelitov na hľadanie plastových krabičiek "tupperware".
Fun, sport, tourism, adventures and treasures with surprise. :-) :-P :-D
This template downloaded form free website templates